Datatag ID Limited

Novinky

Vraťte se zpět na novinky

DATATAG vstupuje na Slovenský trh

DATATAG vstupuje na Slovenský trh

Od konca januára budete môcť na Slovenských „pultoch“  nájsť bezpečnostný a registračný systém DATATAG. DATATAG ID Ltd. pôsobí so svojimi produktmi na Európskom trhu už viac ako 22 rokov a zabezpečuje majetok v širokom rozsahu.

Kúzlo identifikácie. Ako všetky najlepšie vynálezy a myšlienky tak aj koncept DATATAG je jednoduchý, ale pritom využíva najmodernejšie identifikačné technológie, ktoré trvale označia a ochránia Váš majetok. Značenie DATATAG umožní polícii identifikovať Vaše vozidlo, motocykel alebo bicykel, majetok a zároveň je praktický nemožné, aby zlodej značenie odstránil. Riziko spojené s krádežou označeného majetku je také vysoké, že sa mu zlodeji radšej vyhýbajú.

Značenie na bicykel si budete môcť aplikovať aj sami alebo vám ho aplikujú v predajni, kde si ho zadovážite. Aplikačné video nájdete na našej stránke. Značenie skútrov, motocyklov alebo áut vám aplikujú u zmluvných partnerov DATATAG. Zoznam dealerov nájdete na stránke www.datatag.sk

Počas roka sa budeme stretávať na cyklistických maratónoch, motorkárskych zrazoch či výstavách. V našom stánku si budete môcť na týchto akciách značenie zakúpiť prípadne Vám pomôžeme s aplikáciou značenia na bicykle.

Dôležitou súčasťou DATATAG je databáza, ktorá Váš majetok pomôže identifikovať v prípade nájdenia aj mimo územia Slovenska.

Váš DATATAG Slovensko team.

Datatag on Twitter Datatag on Facebook Datatag on YouTube Datatag Latest News