Datatag ID Limited

Novinky

Vraťte se zpět na novinky

Bezpečnostný a registračná systém proti krádeži DATATAG pre bicykle začína s 50-kou predajní na celom Slovensku.

Bezpečnostný a registračná systém proti krádeži DATATAG pre bicykle začína s 50-kou predajní na celom Slovensku.

Hneď na úvod rozbiehame predaj bezpečnostného a registračného identifikačného systému DATATAG pre bicykle v 50-ke predajní na celom Slovensku, ako aj na niektorých e-shopoch ktoré vlastnia kamenné predajne.
Značenie na bicykel si môžete zakúpiť a zároveň za nízky poplatok aj nechať aplikovať u našich dealerov. Vy, ktorí ste zručnejší si môžete značenie DATATAG aplikovať na svoj bicykel sami. Na našej stránke nájdete aj inštruktážne video. www.youtube.com/watch?v=FmhMrDHT7lg

Nezabudnite si svoj majetok hneď po aplikácii zaregistrovať do databázy. Prístup do databázy nájdete na našej webovej stránke. Po úspešnej registrácii Vám príde spätný overovací e-mail, ktorý si vytlačte a priložte k formuláru, ktorý je súčasťou Vášho balenia.
V prípade krádeže značeného majetku, okamžite informujte políciu, protokol spolu s formulárom pošlite na našu e-mailovú adresu, v databáze bude odcudzený bicykel uvádzaný ako kradnutý.

Taktiež pokiaľ budete Váš bicykel predávať, zašlete kúpnu zmluvu spolu s údajmi nového majiteľa a registračný formulár. Nový majiteľ uhradí sumu 13€ a majetok bude prepísaný na nového vlastníka.

Všetky potrebné informácie nájdete na www.datatag.sk. V prípade otázok mailujte na info@datatag.sk

Datatag on Twitter Datatag on Facebook Datatag on YouTube Datatag Latest News